Flöjtvecka av hjärtans lust på Nordens Folkhögskola Biskops-Arnö

Tema: ”Spelglädje, kunskap, utveckling”

Kurstid 30 juli – 3 augusti 2018

En innehållsrik vecka under erfaren ledning.

Du kan vara en angelägen fritidsmusikant på olika nivåer, en pedagog som längtar efter egen fördjupning och utveckling, en musikstuderande – eller du har kanske inte spelat på länge men vill komma igång? Även du som är mycket avancerad, antingen som musikstuderande, amatör eller pedagog, har här en kurs som kan ge dig fördjupning och värdefull utveckling. Vi kan inte ta emot fullständiga nybörjare. Du blir bemött med engagemang, respekt och mycket kunskap, utifrån dina aktuelle behov, av en mycket erfaren pedagog.

Innehåll

Flöjtens hjärta, musikaliskt övande, inlevelse och uttryck, gediget hantverkskunnande, lektioner inför uppmuntrande grupp, samspel, spel med piano.

Kursledare

Ingeborg Axner-Franzén, flöjtist, sångerska, pedagog, specialist.

Kursen ges i samarbete med folkhögskolan.

Kostnad

5100:-

Materialkostnad ingår i priset.

I priset ingår helpension måndag–fredag.

Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan

Senast den 31 maj 2018 vill vi ha din anmälan. Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Anmälningsformulär

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mail, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.